Darmowa dostawa od 500 zł
Infolinia:+48 500 138 822
Masz pytania? Napisz: kontakt@mocodesign.pl
Promocje
Stella • panel LED plafon okrągły Ø30 biało-złoty
Stella • panel LED plafon okrągły Ø30 biało-złoty
275,00 zł 245,00 zł
szt.
Chloe Black • lampa wisząca art deco Ø35 czarno-złota
Chloe Black • lampa wisząca art deco Ø35 czarno-złota
329,00 zł 296,10 zł
Maya • nowoczesny kinkiet LED pszczoła wys. 18cm złoty
Maya • nowoczesny kinkiet LED pszczoła wys. 18cm złoty
249,00 zł 224,10 zł
szt.
Sparrow • kinkiet ptak LED wys. 18cm złoto-biały
Sparrow • kinkiet ptak LED wys. 18cm złoto-biały
599,00 zł 449,00 zł
szt.
Produkt dnia
Balam D • nowoczesna szklana lampa wisząca designerska Ø11 złota/kolorowe szkło
Balam D • nowoczesna szklana lampa wisząca designerska Ø11 złota/kolorowe szkło

589,00 zł 539,00 zł

Cena regularna: 589,00 zł

Najniższa cena: 539,00 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Opinie

Opinia o produkcie 15-01-2024

★ ★ ★ ★ ★

Izabela

Fachowcy jak montowali to zachwyceni byli jakością, mówią że wiele lamp które montują są strasznie cienkie, że blaszki i podsufitki “jak z papieru”, a nie to co tu. Solidnie, jakościowo, porządnie. Myślę że posłuży latami bo widać tą wysoką jakość na pierwszy rzut oka!


Opinia o produkcie 13-12-2023

★ ★ ★ ★ ★

Marzena

Piękną lampa. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam sklep i lampę.


Opinia o produkcie 10-11-2023

★ ★ ★ ★ ★

Piotr

Obsługa klienta była super, pomogli mi wybrać idealny żyrandol.


Opinia o produkcie 23-10-2023

★ ★ ★ ★ ★

Kasia

Bardzo miła i pomocna obsługa klienta, szybka dostawa pozytywnie mnie zaskoczyła - zamówiłam w środę, w piątek lampa już u mnie była


Opinia o produkcie 04-10-2023

★ ★ ★ ★ ★

Adrian

Sklep ten w pełni zasłużył na moje zaufanie. Słupek ogrodowy, który zakupiłem, jest solidny i elegancki. Obsługa klienta była bardzo pomocna i profesjonalna, co doceniam. Szybka dostawa była miłym zaskoczeniem.


Opinia o produkcie 29-09-2023

★ ★ ★ ★ ★

Natalia

Dostawa była ekspresowa, a żyrandol w rzeczywistości przewyższył moje oczekiwania.


Opinia o produkcie 14-09-2023

★ ★ ★ ★ ★

Lidia

Nic dodać nic ująć - świetna lampa, wygląda niesamowicie i daje przepiękne światło. Wisi u nas w klinice i dostajemy mnóstwo komplementów od klientów oraz pytań o to, gdzie ją kupiliśmy.


Opinia o produkcie 14-08-2023

★ ★ ★ ★ ★

Monika

Kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami i się nie zawiodłam! Kinkiet jest piękniejszy niż na zdjęciach. Wszystko zgodne z opisem, a kolor lampy przepiękny i elegancki!


Opinia o produkcie 17-08-2023

★ ★ ★ ★ ★

Monika

Kupiłam do sypialni. Jest przepiękny.


Opinia o produkcie 27-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Ewa

Jestem zaskoczona solidnością tej lampy, widać, że została wykonana z dbałością o detale.


Opinia o produkcie 14-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Damian

Jakość i estetyka tej lampy są na najwyższym poziomie.


Opinia o produkcie 06-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Marysia

Polecam.


Opinia o produkcie 05-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Tomek

Daje 10/10


Opinia o produkcie 21-06-2023

★ ★ ★ ★ ★

Aldona

Kupiłam tę lampę dla mojego klienta. Lampa dodała uroku i atmosfery do jego domu. To świetny produkt, polecam


Opinia o produkcie 14-06-2023

★ ★ ★ ★ ★

Wiktoria

Martwiłam się jak będzie wyglądać na żywo, ale niepotrzebnie. Jest świetniej jakości!


Opinia o produkcie 07-06-2023

★ ★ ★ ★ ★

Marta

Bardzo profesjonalna obsługa klienta MOCO design. Zamówienie zostało starannie zapakowane i kinkiety dotarły w doskonałym stanie. Jestem bardzo zadowolona z całego procesu zakupowego.


Opinia o produkcie 31-05-2023

★ ★ ★ ★ ★

Anna

Bardzo trafiony zakup, świetnie pasuje do naszego mieszkania i super świeci


Opinia o produkcie 18-05-2023

★ ★ ★ ★ ★

Natalia

Zamówiłam całą serię Bella - jest absolutnie przepiękna!


Opinia o produkcie 14-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Szymon

Kupiłem trzy lampy z tej samej serii i teraz mój salon wygląda o wiele lepiej. Lampy są solidnie wykonane i bardzo ładnie się prezentują.


Opinia o produkcie 12-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Oliwia

To nie są moje pierwsze zakupy w Moco i tym razem również się nie zawiodłam!


Opinia o produkcie 07-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Anna

Kupiłam lampę do mojego nowego mieszkania i jestem zachwycona jej designem i jakością wykonania. Lampa ożywiła całe wnętrze. Obsługa sklepu była bardzo pomocna i życzliwa


Opinia o produkcie 05-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Natalia

Kinkiety wyglądają w rzeczywistości jeszcze lepiej niż na zdjęciach!


Opinia o produkcie 31-03-2023

★ ★ ★ ★ ★

Wojciech

Zamówienie doszło do nas w ekspresowym tempie, wszystko super zabezpieczone. Polecam serdecznie!


Opinia o produkcie 22-03-2023

★ ★ ★ ★ ★

Julia

Prowadzę salon kosmetyczny i szukałam eleganckich, kryształowych lamp nie za miliony. Koleżanka podesłała mi ten sklep na instagramie. To było to czego szukałam! Kupiłam kilka modeli z serii Emilia i jestem absolutnie w nich zakochana! Polecam serdecznie!


Opinia o produkcie 01-03-2023

★ ★ ★ ★ ★

Aneta

Kinkiety to strzał w dziesiątkę! Bardzo elegancki odcień złota, za tą cenę świetny efekt. Szczerze polecam

01-03-2023

Opinia o produkcie 28-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Barbara

Świetna lampa, obsługa klienta na najwyższym poziomie przez cały proces składania i realizacji zamówienia.


Opinia o produkcie 16-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Lidia

Dwie takie lampy powiesiliśmy nad stołem w kuchni. Fajnie ocieplają wnętrze, dają idealne światło. Serdecznie polecam model Asteria każdemu kto jest w trakcie remontu domu


Opinia o produkcie 10-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Iwona

Na początku kupiłam tylko kinkiety bo byłam ciekawa jakości. Nie spodziewałam się rewelacji bo cena jest dość niska w porównaniu z innymi sklepami internetowymi. Jakość mnie zachwyciła i domówiłam jeszcze lampy wiszące z tej serii! Gorąco polecam!


Opinia o produkcie 07-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Wojtek

Lampę mamy już ponad rok, dalej świeci i nic nie wskazuje na to żeby coś się z nią działo. 10/10


Opinia o sklepie 26-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Patrycja

Jeszcze w żadnym, sklepie nie miałam tak dobrych wrażeń po zakupach. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm. Pani z infolinii odpowiedziała na wszystkie moje pytania, doradziła i pomogła z wyborem. Bardzo polecam!!


Opinia o sklepie 19-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Magda

Jestem mega zadowolona z zakupów w tym sklepie. Obsługa bardzo miła.


Opinia o sklepie 12-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Mati

Sklep odpisuje ekspresowo na maile, wszystko dogadane w jeden dzień, na drugi dzień wszystkie lampy były u mnie. SUPER!


Opinia o produkcie 05-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Paulina

Jesteśmy zadowoleni z zakupu lampy Cataleya


Opinia o produkcie 30-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Julia

Kupiliśmy dwie takie lampy. Paczka przyszła już na drugi dzień, a po otwarciu razem z mężem stwierdziliśmy że są przepiękne. Wykonanie jest super, wyglądają bardzo oryginalnie. Bardzo polecam ten sklep


Opinia o produkcie 15-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Ola

Koleżanka z pracy poleciła mi sklep moco design. Na początku byłam sceptyczna do zakupu lamp przez internet, ale teraz absolutnie nie żałuję. Udało mi się dużo zaoszczędzić - stacjonarnie nigdzie nie znalazłabym takich cen! Lampy są przepiękne i świetnie wykonane. Teraz i ja polecam dalej ten sklep!


Opinia o produkcie 07-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Damian

Paczka dotarła w mgnieniu oka i była bardzo dobrze zabezpieczona.


Opinia o produkcie 05-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Dominika

Kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami i się nie zawiodłam! Kinkiet jest piękniejszy niż na zdjęciach. Wszystko zgodne z opisem, a kolor lampy przepiękny i elegancki!


Opinia o produkcie 30-11-2022

★ ★ ★ ★ ★

Sara

Jesteśmy oczarowani sklepem MOCO DESIGN. Lampa wygląda znakomicie zarówno wyłączona jaki i po zapaleniu światła. Trochę wahaliśmy się z zakupem oświetlenia przez internet, ale Pani z obsługi klienta doskonale nam pomogła i doradziła. Wszystko zgadza się z opisem, a jakość wykonania jest na najwyższym poziomie.


Opinia o produkcie 22-11-2022

★ ★ ★ ★ ★

Filip

Wykonanie 10/10 Jakość 10/10 cena 10/10 Szybkość wysyłki 10/10 kontakt ze sklepem 10/10 W skrócie - SERDECZNIE POLECAM :D


Opinia o produkcie 14-11-2022

★ ★ ★ ★ ★

Żaneta

Niesamowicie wyjątkowe oświetlenie. Wygląda pięknie. Spodziewałam się ciężkiego montażu, ale poszło gładko ;)


Opinia o produkcie 04-11-2022

★ ★ ★ ★ ★

Kamil

Lampa dosyć tania, szybka wysyłka jakość super


Opinia o produkcie 25-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Igor

Instrukcja przejrzysta. Kontakt ze sklepem super


Opinia o produkcie 17-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Waldemar

jesteśmy bardzo zadowoleni i oczywiście polecamy w 100%


Opinia o produkcie 10-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Paulina

Lampy prezentują się rewelacyjnie


Opinia o produkcie 06-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Daniel

Lampa i sklep godne polecenia


Opinia o produkcie 27-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Tomasz

Wszystko zgodne z opisem i dobrze zapakowane i przygotowane do transportu


Opinia o produkcie 16-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Joanna

Jesteśmy świeżo po remoncie całego domu i wszystkie lampy zakupiliśmy w tym sklepie. Lampy tweety są świetne, słodkie ptaszki, a jak elegancko się prezentują. Obsługa klienta super - pani bardzo dobrze nam doradziła. teraz wszystko do siebie pasuje kolorystycznie i jest pięknie!


Opinia o produkcie 15-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Irena

Wszystko mi sie podoba, daję 10/10


Opinia o produkcie 09-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Dominik

Szybka dostawa, widać solidność wykonania, myślę że jeszcze coś tutaj zamówię


Opinia o produkcie 06-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Marzena

Kupiłam tą lampę w dwóch sklepach dla porównania. Ta z moco jest solidna, dobrze zapakowana i o prawie połowę tańsza!! Sklep godny polecenia, lampa piękna!


Opinia o produkcie 05-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Paulina

Lampa ma bardzo ładny kolor złotego, wygląda na o wiele droższą


Opinia o produkcie 01-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Julia

Lampa jest tania i świetnie wygląda w mojej sypialni. Za tą cenę nie kupiłabym nic lepszego.


Opinia o produkcie 30-08-2022

★ ★ ★ ★ ★

Judzia

Stosunek ceny do jakości rewelacyjny!


Opinia o sklepie 20-08-2022

★ ★ ★ ★ ★

Damian

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam zakupy w tym sklepie


Opinia o produkcie 05-07-2022

★ ★ ★ ★ ★

Wiktoria

Fachowe doradztwo i bardzo miła obsługa. Lampy zgodne z opisem. Jesteśmy zachwyceni i szczerze polecamy sklep

05-07-2022

Opinia o sklepie 28-06-2022

★ ★ ★ ★ ★

Klaudia

Z tego sklepu lampy są połowę tańsze niż w innych, a świetnej jakości. Sklep godny polecenia, wszystko jak najbardziej w porządku

Opinia o produkcie 08-01-2024

★ ★ ★ ★ ★

Małgorzata

Plafon zamontowałam w kuchni, polecam. Daje mocne światło.


Opinia o produkcie 24-11-2023

★ ★ ★ ★ ★

Damian

Dostawa przebiegła bez problemów.


Opinia o produkcie 03-11-2023

★ ★ ★ ★ ★

Janusz

Ten żyrandol wybrałem do mojej jadalni, jest elegancki i imponujący. Zależało mi na luksusowym wyglądzie, może nie za miliony :) Muszę powiedzieć że jakość przerosła moje oczekiwania.


Opinia o produkcie 11-10-2023

★ ★ ★ ★ ★

Katarzyna

Polecam ten sklep z czystym sumieniem.


Opinia o produkcie 02-10-2023

★ ★ ★ ★ ★

Marek

Gorąco polecam :)


Opinia o produkcie 22-09-2023

★ ★ ★ ★ ★

Bartosz

Obsługa klienta była nie tylko pomocna, ale także cierpliwa w wyjaśnianiu szczegółów. Lampa dodaje uroku całemu pomieszczeniu. Błyskawiczna dostawa.


Opinia o produkcie 31-09-2023

★ ★ ★ ★ ★

Ala

Plafon Cecilia to prawdziwa perełka - nasza przestrzeń stała się jeszcze bardziej stylowa.


Opinia o produkcie 22-08-2023

★ ★ ★ ★ ★

Katarzyna

To już moje trzecie zakupy w moco design. Remontuję dom i jeszcze nigdzie nie widziałam tak pięknych lamp. Obsługa klienta cudowna! Jestem zachwycona i polecam wszystkim znajomym i rodzinie!


Opinia o produkcie 09-08-2023

★ ★ ★ ★ ★

Kasia

Jakość wykonania tej lampy jest na najwyższym poziomie, czuję się pewna, że będzie mi służyć przez długie lata.


Opinia o produkcie 18-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Monika

To najlepszy zakup oświetlenia, jaki kiedykolwiek zrobiłam. Polecam każdemu!


Opinia o produkcie 11-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Zuza

Ta lampa to absolutna perełka w moim wnętrzu - jest niesamowita! pięknie wykonana i niezwykle funkcjonalna. Jej delikatne światło tworzy atmosferę pełną ciepła i przytulności. Jestem nią absolutnie zauroczona !


Opinia o produkcie 05-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Magda

Lampa przeszła moje oczekiwania, jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu.


Opinia o produkcie 04-07-2023

★ ★ ★ ★ ★

Bożenka

Ta lampa to absolutny hit! Jestem zachwycona jakością wykonania i designem.


Opinia o produkcie 19-06-2023

★ ★ ★ ★ ★

Aleksandra

Zdecydowanie polecam tę lampę. Jej wysoka jakość, przystępna cena i szybka dostawa to wszystko, czego oczekiwałam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.


Opinia o produkcie 13-06-2023

★ ★ ★ ★ ★

Amelia

Szybka przesyłka, lampa bardzo elegancka.


Opinia o produkcie 06-06-2023

★ ★ ★ ★ ★

Piotr

Jakość tego kinkietu jest imponująca.


Opinia o produkcie 25-05-2023

★ ★ ★ ★ ★

Karolina

Lampy idealnie pasują do naszego ogrodu :) jesteśmy bardzo zadowoleni!


Opinia o produkcie 17-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Zuzanna

Kupiłam lampę do mojego biura i jestem zachwycona. Jest elegancka, a jednocześnie funkcjonalna i dobrze oświetla moje biurko. Kontakt ze sklepem był bardzo przyjemny, a przesyłka dotarła szybko.


Opinia o produkcie 13-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Agnieszka

Powiesiliśmy te lampy tak, że widać je przez okno naszej kawiarni. Widać że ludzie na nie zerkają przechodząc po ulicy, a nawet kilka klientów je pochwaliło :) jesteśmy bardzo zadowoleni!


Opinia o produkcie 09-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Karolina

Piękna lampa, dobra cena i szybka wysyłka. Polecam!


Opinia o produkcie 06-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Kinga

Lampa Caroline, przeszła moje oczekiwania. Jest bardzo elegancka i praktyczna. Kontakt ze sklepem był bardzo dobry, a przesyłka dotarła szybko i w doskonałym stanie. Polecam z całego serca!


Opinia o produkcie 04-04-2023

★ ★ ★ ★ ★

Kornelia

Zakupiłam kinkiet claire single i jestem bardzo zadowolona z jakości produktu. Lampa wygląda pięknie i świetnie sprawdza się jako dodatkowe oświetlenie mojego salonu. Obsługa sklepu była również bardzo profesjonalna i pomocna, co uświetniło moje pozytywne odczucia z zakupów.


Opinia o produkcie 28-03-2023

★ ★ ★ ★ ★

Dominika

Jakość była dla mnie bardzo ważna przy wyborze lampy, a Emma sprostała moim wymaganiom :)


Opinia o produkcie 21-03-2023

★ ★ ★ ★ ★

Ola

Staranne wkonanie i bardzo dobra jakość


Opinia o produkcie 22-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Łukasz

Jestem bardzo zadowolony, 10/10


Opinia o produkcie 13-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Wiktoria

Lampa okazała się taka jak na zdjęciach - piękna.


Opinia o produkcie 09-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Beata

Lampa doszła w całości, prezentuje się nieziemsko! Bardzo dziękuję!


Opinia o produkcie 02-02-2023

★ ★ ★ ★ ★

Arek

Zakupy w tym sklepie oceniam pozytywnie


Opinia o produkcie 24-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Paula

Obsługa klienta - cudowna! Bardzo profesjonalne podejście, pomocni i mili. Lampa jest wysokiej jakości. Bardzo polecam!


Opinia o produkcie 16-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Agnieszka

Długo szukałam odpowiedniej lampy do mojego salonu. Zadzwoniłam na infolinię i Pani doradziła mi i pomogła w wyborze. Profesjonalna obsługa! lampa przyszła piękna i faktycznie doskonale pasuje do mojego salonu!! POLECANKO


Opinia o produkcie 09-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Marcin

Materiał wysokiej jakości, montaż bezproblemowy. Akurat nasza poprzednia lampa była podobnych rozmiarów i otwory w ścianie idealnie pasowały.


Opinia o produkcie 03-01-2023

★ ★ ★ ★ ★

Wiola

Trochę obawiałam się zakupów przez internet, ale niepotrzebnie się martwiłam. kontakt z obsługa klienta super. Całe zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Lampa dotarła w całości. Jestem bardzo zadowolona! Serdecznie polecam


Opinia o produkcie 29-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Krystyna

Kupiliśmy ten kinkiet jakieś pół roku temu i nie zauważyliśmy absolutnie żadnej wady. Ledy działają idealnie, nic się nie nagrzewa


Opinia o produkcie 14-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Artur

Piękne wykonanie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam


Opinia o produkcie 05-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Kasia

O sklepie usłyszałam od koleżanki, która niedawno remontowała dom i kupiła tutaj wszystkie lampy. Skusiłam się na nowe kinkiety i jestem bardzo zadowolona!


Opinia o produkcie 02-12-2022

★ ★ ★ ★ ★

Joasia

Bardzo dziękujemy za szybką dostawę. Lampa dobrze zabezpieczona, dotarła w idealnym stanie.


Opinia o produkcie 22-11-2022

★ ★ ★ ★ ★

Marta

Kinkiet 10/10. Obsługa klienta na wysokim poziomie, sklep działa pro klient. Super podejście. Inne sklepy powinny brać od Was przykład!!


Opinia o produkcie 09-11-2022

★ ★ ★ ★ ★

Beata

Lampa zachwyca najbardziej po zapaleniu światła, daje super efekt rozproszenia światła. No piękna! serdecznie polecam :)


Opinia o produkcie 02-11-2022

★ ★ ★ ★ ★

Daria

Lampa na serio wygląda CUDOWNIE, pasuje do naszego małego salonu. Nie spodziewaliśmy się za można kupić gdzieś tak dobrze wykonaną i nowoczesną lampę w tej cenie


Opinia o produkcie 30-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Marek

Produkt bardzo dobrze przygotowany do transportu. Nie mogę się doczekać jak zawiśnie na mojej ścianie.

30-10-2022

Opinia o produkcie 27-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Sabina

Szukałam takiego oświetlenia. Minimalistyczny design, dobra jakość niska cena, polecam.


Opinia o produkcie 18-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Lucyna

To moja druga lampa od moco design i obie są zjawiskowe. Ta lampa zawisła nad stołem w jadalnie i muszę powiedzieć, idealnie go oświetliła. Polecam nie tylko lampę ale i zakupy w tym sklepie. Kontakt przecudowny, wysyłka ekspresowa, czego chcieć więcej :D


Opinia o produkcie 07-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Renata

Lampa bardzo efektowna, świetnie wykonana. Wyglada bardzo elegancko i myślę, że odmieni każde wnętrze.


Opinia o produkcie 04-10-2022

★ ★ ★ ★ ★

Natalia

Zakup oceniam pozytywnie. :) Lampa jest ładna i porządnie wykonana.


Opinia o produkcie 22-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Sara

Profesjonalne podejście do klienta. Produkty wysokiej jakości. Gorąco polecam

Opinia o produkcie 16-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Wiktoria

Lampy idealne do dużej przestrzeni, istnieje możliwość regulacji poziomu zawieszenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.

08-07-2022


Opinia o produkcie 14-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Małgorzata

Mam ogromny salon więc ta lampa jest idealna dla mnie. Kryształki pięknie się mienią! Cena super, w innych sklepach to masakra, mocna przebitka. Jak za tą jakość to jestem bardzo zadowolona!!! Dziękuję!


Opinia o produkcie 09-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Ewa

Profesjonalna i rzetelna obsługa klienta. Towar zgodny z opisem i zdjęciami.


Opinia o sklepie 08-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Emilia

dobry kontakt z firmą, miła obsługa, polecam


Opinia o produkcie 06-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Tadeusz

Szybki i bezproblemowy montaż.


Opinia o sklepie 02-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Magda

Obsługa klienta na wysokim poziomie, jestem zadowolona


Opinia o produkcie 01-09-2022

★ ★ ★ ★ ★

Lila

Żyrandol prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach!


Opinia o produkcie 29-08-2022

★ ★ ★ ★ ★

Marta

To już druga lampa z moco design. Polecam - elegancka i łatwa w montażu. Przesyłka za każdym razem ekspresowa.


Opinia o produkcie 14-08-2022

★ ★ ★ ★ ★

Dominika

Lampa prezentuje się bardzo dobrze, super wybór do salonu. Goście się zachwycają, a my nie możemy się napatrzeć ;)

14-08-2022

Opinia o sklepie 30-07-2022

★ ★ ★ ★ ★

Marzena

Obsługa klienta na najwyższym poziomie, szybka odpowiedź i fachowa pomoc. Wybraliśmy idealne lampy do naszej sypialni!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl